Lastbil med kran

Store kraner

Med afdelinger i Gilleleje, Hillerød, København og Roskilde er SCT Transport en af landets største vognmænd inden for krankørsel.

SCT Transport opererer med mere end 50 egne kranbiler på hele Sjælland. Vi har kranbiler fra 12- til 375 T/M, så ingen kranopgave er for stor til os.

Vi leverer transportydelser til de helt store byggepladser med kran- og hejseopgaver, såvel som til mindre entreprenører og håndværkervirksomheder.

Også private kunder leverer vi kran/grab -arbejde til, eksempelvis perlesten til indkørslen, flytning af legehuse og mange andre opgaver.

Alle vores biler er af nyere dato alle monteret med partikelfilter så de opfylder alle påkrævede miljøkrav.

Kontakt vores afdeling på 48 38 38 41 eller 48 38 38 46, og de vil være behjælpelige med, at finde den rette løsning, til den rette pris til netop dit behov, eller

Få et tilbud
  • Vi har kraner op til 375 T/M
  • Vognpark af nyere dato
  • Overholder miljøkrav
  • Vi hjælper også med private opgaver
  • Vi sørger fra transporttilladelser ved special transport

Ingen kranopgave er for stor til os

Hos SCT Transport leverer vi både transportydelser til store byggepladser med udfordrende kran- og hejseopgaver, og vi leverer til mindre entreprenører og håndværkervirksomheder.

Er du privat, og har du brug for en kran? Så er der også håb forude. Vi leverer nemlig også kran-/grab arbejde til for eksempel perlesten til indkørslen, flytning af legehus og mange andre opgaver, hvor der kan være brug for en kran.

SCT Transport opererer med mere end 50 egne kranbiler fordelt ud over hele Sjælland. Derudover er alle vores lastbiler med kran af nyere dato monteret med et partikelfilter, og derfor opfylder vi også alle påkrævede miljøkrav.

Vores kompetencer og medarbejdere

Alle vores medarbejdere er uddannede og har stor erfaring med krankørsel. Derfor kan du sikkert stole på os, og du kan tro på, at vi kun flytter, hvad der skal flyttes – og at det gamle æbletræ ikke ryger i processen, hvis du for eksempel skal have flyttet legehuset i haven.

Hvad end du har brug for inden for krankørsel, kan du regne med, at:

  • vi overholder alle miljøkrav
  • vi hjælper med private opgaver såvel som entreprenøropgaver
  • vi sørger for transporttilladelser ved speciel transport
  • vi har en vognpark, der består af kranbiler, der er af nyere dato
  • vi har kraner op til 375 T/M, og derfor kan vi klare lidt af hvert.

Kranpriser

Hos SCT Transport er vi klar over, at ingen opgaver eller kunder er ens, og derfor finder du heller ikke en fast pris på vores ydelser – og det er der gode grunde til.

Vores priser er nemlig skræddersyet til opgavens omfang. På den måde er du nemlig helt sikker på, at du får tilbudt en pris, der passer præcis til din opgave – så slipper du for at betale for en pakkeløsning, der ikke passer til dig, og som du måske heller ikke har brug for. Dog kan vi garantere, at du altid finder en god og rimelig pris hos os.

Om SCT Transport og andre ydelser

Hos SCT Transport har vi som nævnt forskellige afdelinger i både Gilleleje, Roskilde, Hillerød og København, hvor hele vores team står klar til at hjælpe dig med din kran- og hejseopgave.

Alle vores medarbejdere har masser af erfaring, og de er eksperter inden for lastbil med kran og krankørsel. Vores medarbejdere klarer altid opgaverne med et smil på læben – også selv om opgaven kan være udfordrende, og vi kan møde bump på vejen.

Foruden krankørsel og kran- og hejseopgaver så kan SCT Transport også hjælpe dig med andre former for transport end netop krantransport. Vi tilbyder blandt andet maskintransport af entreprenørmaskiner (link til maskintransport), hvor vi blandt andet kører om natten, så maskinen står klar om morgenen.

Derudover tilbyder vi også containerkørsel (link til containerkørsel) til affaldsopgaver for private kunder og større byggepladser og entreprenørkørsel (link til entreprenørkørsel), hvor vi leverer og transporterer alt fra jord og affald til brokker og andet.

Har du spørgsmål til SCT Transport?

Har du spørgsmål til SCT Transport – måske angående en opgave, eller måske du vil høre mere om vores kraner og krankørsel? Så er du altid velkommen til at ringe ind til os!

Vi sidder klar, og vi vil altid gerne hjælpe dig til at tage den bedste beslutning. Vores medarbejdere er eksperter inden for krankørsel, og de kan guide dig til at træffe det bedste valg, så vi kan løse din opgave bedst muligt.

Ring til os på tlf. 48 38 38 41 eller på 48 38 38 46 – så finder vi en løsning og en pris, der passer til lige netop dit behov.

Du kan også trykke på knappen herunder, hvor du kan få et tilbud, der matcher din opgave.

Kontakt os