6154

Maskintransport

Blokvognsafdelingen henvender sig primært til business to business kunder.
Herunder nævnes transport af entreprenørmaskiner, lifte, pavilloner samt flytninger af særlig tung og bred last. 
Alt rullende materiel op til 110 tons er vi i stand til at transportere. 

Vores vognpark består af fejeblad med kran samt hurtigløber med og uden “seng” samt vores tunge blokvogn.
Vi kører ofte om natten, så materielet er fremme ved begyndelse af arbejdstiden næste dag.
Vi står for alt omkring søgning af tilladelser, rekvirering af følgebiler, opmålinger og hvad der skal til for at løse opgaven. 

Kontakt vores afdeling på 31 53 74 23, og de vil være behjælpelige med, at finde den rette løsning, til den rette pris på netop din transport, eller 

Få et tilbud
  • Vi vægter sikkerheden højest
  • Vi sørger for følgebiler og transporttilladelser
  • Vi flytter alt rullende materiel op til 110 tons
  • Vi flytter alt fra lifte til tunge entreprenørmaskiner

Vores vognpark og blokvogn

Når vi transporterer maskiner, henvender vi os mest til B2B-kunder. Vi sørger for både maskintransport af entreprenørmaskiner, lifte, pavilloner samt flytninger af tung og bred last. Med vores blokvognsafdeling er der ingen opgave, der er hverken for stor eller lille.

Vores blokvogn er også kendt som en hurtigløber. Det betyder, at de har hydrauliske ramper, som entreprenørmaskinen nemt og hurtigt kan blive kørt op på. Hos SCT Transport bruger vi vores blokvogn, når det, der skal transporteres, overstiger vægten for almindeligt gods.

Har du brug for at få transporteret noget, der kræver, at det bliver løftet med kran, så klarer vi også det. Vores vognpark består nemlig af fejeblad med kran, da transport af entreprenørmaskiner ofte kræver et kranløft – og det gælder også, selv om din maskine er selvkørende.

Vores maskintransport og kompetencer

Hos SCT Transport er vi uddannede eksperter inden for alt, hvad der handler om transport. Har du brug for containerkørsel eller entreprenørkørsel, tilbyder vi også vores hjælp – uanset hvor stor eller lille opgaven end måtte være.

Når vi udfører maskintransport, kan du regne med, at:

  • vi vægter sikkerheden højest
  • vi flytter alt – for eksempel både lifte og tunge entreprenørmaskiner
  • vi sørger for, at der er både følgebiler og transporttilladelser
  • vi flytter alt rullende materiel op til 110 tons

Vi finder en løsning, der passer dig

Hos SCT Transport ved vi, at ingen opgaver er ens, og somme tider kan vi også komme ud for at få en opgave, der kræver lidt mere planlægning, end hvad vi kan være vant til.

Af denne grund er alle vores tilbud altid skræddersyet, så de passer til kunden og den gældende opgave. Det betyder, at du ikke binder dig til en fast pris, når du benytter dig af SCT’s maskintransport, men at du derimod får en pris, der passer perfekt til lige netop din opgave.

Hos SCT Transport sørger vi naturligvis også for god og hurtig transport, og vi kører også ofte om natten, så materialet eller entreprenørmaskinen allerede kan være fremme ved arbejdsdagens begyndelse næste dag.

Derudover står vi for alt vedrørende søgning af tilladelser, det at rekvirere følgebiler, opmålinger, og hvad der ellers skal til for at løse opgaven. Det kalder vi god service!

SCT’s maskintransportpriser

Hos SCT Transport modtager og løser vi mange forskellige opgaver i løbet af en dag, og derfor har vi som nævnt heller ikke en fast maskintransportpris på vores ydelser. Vores priser afhænger af størrelsens omfang.

Om SCT Transport

SCT Transport har afdelinger i Allerød og Gilleleje, og vi står til rådighed med uddannede og trænede medarbejdere, der altid klarer opgaven med et smil – også selv om vi møder udfordringer undervejs.

Hvad enten det er maskintransport i København eller på resten af Sjælland, så står vi klar med kyndige, rutinerede og erfarne chauffører til lige netop din opgave.

Vores erfarne og rutinerede medarbejdere står for den effektive og professionelle maskintransport, og du kan trygt regne med, at vi har styr på alle led i processen, når der skal transporteres entreprenørmaskiner eller andet.

Har du spørgsmål?

Hvis du har nogen spørgsmål til løsningen af en opgave, eller hvis du har spørgsmål til vores maskiner, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi sidder klar, og vi vil gerne hjælpe dig til at tage den bedste beslutning. Derfor kan du kontakte os på vores telefonnummer, som er 48 38 38 45, eller du kan trykke på knappen herunder og få et tilbud, der matcher din opgave.

Kontakt os