Lastbil

Entreprenørkørsel

Står du midt i et byggeprojekt, eller er du ved at planlægge en større renovering, ombygning eller et andet stort byggeprojekt i den nærmeste fremtid? Så får du højst sandsynligt brug for at få leveret eller fjernet diverse byggematerialer – også i større mængder, end hvad din egen trailer lige kan trække. Her står vi klar til at hjælpe dig!

Hos SCT Transport tilbyder vi dig professionel og kyndig entreprenørkørsel, og vi kan levere alt i byggematerialer samt køre jord, brokker og andet byggeaffald til og fra lige præcis det sted, det skal afhentes fra eller afleveres til. Du kan også læse mere om vores tilbud om blandt andet containerkørsel og maskintransport.

Hos SCT garanterer vi et professionelt udført stykke arbejde, og vi sørger altid for, at alle dokumenter, analyser og certifikater er på plads, inden vi læsser. Så er der nemlig styr på det hele fra start – og det går vi ind for.

Vores salgsafdeling vil være behjælpelig med at finde den rette løsning til den rette pris på netop dit projekt og ingen opgave er hverken for stor eller for lille.

Kontakt entreprenør afdelingen på 48 38 38 38, så vil vi være behjælpelige med at løse opgaven, eller

Få et tilbud

Transport af grus, jord og andre former for entreprenørkørsel

Med professionel entreprenørkørsel kan du få leveret eller afhentet alle de forskellige former for materiale, som skal bruges eller har været brugt i en byggeproces. Det kan eksempelvis være grus fra en nær eller fjern grusgrav, levering af jord til udendørs anlægsarbejde, beton og andet affald fra et nedrivningsprojekt – og listen kunne blive ved.

Nedenfor finder du en gennemgang af de mest gængse servicer og former for entreprenørkørsel, vi tilbyder. Men du er selvfølgelig også altid mere end velkommen til at kontakte os med et projekt, der ikke lige fremgår her på siden! Intet projekt er for stort eller for småt for os.

Levering af jord

Hvis du skal bygge, vil store mængder af jord og muld være en grundlæggende del af de materialer, du skal bestille forud for arbejdets begyndelse. Der kan være mange forskellige typer af jord at vælge imellem – men fælles for dem er, at de i store mængder kræver en professionel og kyndig levering, så både aflæsning og påfyldning foregår på rutineret og sikker vis. Det står vi klar til at sørge for!

Afhentning af jord med grab

Har du renoveret eller redesignet haven, kan der være store mængder af jord, som du skal have transporteret væk. Vi vil gerne sørge for, at du ikke behøver at køre i pendulfart frem og tilbage til/fra genbrugsstationen, og derfor tilbyder vi også afhentning af jord med grab. På denne måde kan vi både nemt og hurtigt opsamle jord – eller byggeaffald – og sørge for bortkørslen.

Bortkørsel af beton og andet byggemateriale

Har der været gang i det store nedrivnings- eller renoveringsprojekt, kan der hurtigt ophobe sig store mængder af forskelligt byggeaffald. Det kan være alt fra byggematerialer såsom beton, bygningstræ, glas, jern og tagpap til andet brændbart affald. Vi kan afhente det hele og sørge for, at det bliver kørt til genbrugsstationen – bare affaldet er sorteret korrekt, når det skal afhentes, så tager vi hånd om processen derfra.

Levering af materialer

Er det tid til at begynde at bygge op på ny, skal der helt sikkert også et stort udvalg af forskellige byggematerialer til. Vi kan sørge for den korrekte og sikre levering af diverse materialer, når du skal bruge dem, og på den måde skal du ikke spekulere på selv at arrangere transport fra diverse afhentningssteder – men blot tage imod, når vores chauffør ankommer og aflæsser dine byggematerialer.

Professionel og effektiv entreprenørkørsel med SCT Transport

SCT Transport har afdelinger i Allerød, Gilleleje og i , og vi råder over mere end 250 trækkende enheder på Sjælland. Dermed er vi også én af landets største vognmænd, og ingen opgave er hverken for stor eller for lille til, at vi ikke med glæde vil påtage os den! Hvad enten det er entreprenørkørsel i København eller på resten af Sjælland, står vi klar med kyndige, rutinerede og erfarne chauffører til din opgave.

I vores vognpark finder du udelukkende biler af nyere datoer, og de er monteret med et partikelfilter, der sørger for, at de påkrævede miljøkrav for transport er opfyldt til punkt og prikke. I vores vognpark er der trækkere med trailere og forvogne – og det er med og uden kærre – der således kan laste op til 54 tons totalt.

Har du spørgsmål? Vi sidder klar til at hjælpe dig

Hvis du har brug for hjælp eller har spørgsmål til vores servicer, sidder vores entreprenørafdeling klar til at hjælpe dig og finde frem til det helt rigtige tilbud i forhold til dit projekt. Hvad enten du skal have transporteret grus fra en grusgrav til din indkørsel, du har jord til afhentning, eller du har brug for afhentning af byggeaffald, finder vi en løsning, der passer til dig.  

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig til at tage den beslutning, der er bedst for dig!
Ring til vores entreprenørafdeling på telefonnummer 48 38 38 38, for at indhente et godt tilbud.