Kran

Kran/Grab

SCT Transport opererer med mere end 50 egne kranbiler på hele Sjælland.
Vores kran/grab biler leverer transportydelser til mindre entreprenører og håndværkervirksomheder. Også private kunder leverer vi kran/grab -arbejde til, eksempelvis perlesten til indkørslen, flytning af legehuse og mange andre opgaver.

Alle vores biler er af nyere dato alle monteret med partikelfilter så de opfylder alle gældende miljøkrav.

Har du spørgsmål? Så er vi klar til at hjælpe!

Hvis du har spørgsmål til vores servicer eller har brug for hjælp til en konkret sag, sidder vores afdeling klar til at hjælpe dig. Den kan finde frem til det helt rigtige tilbud i forhold til dit projekt, og det gælder, hvad enten du gerne vil have en pris på bortkørsel af jord, har brug for at leje lastbil med kran/leje af kranbil eller noget helt tredje.

Hos SCT Transport er vi som altid klar til at hjælpe dig, og den bedste beslutning for dig er også den bedste beslutning for os. Du kan ringe til os på telefonnummer 48 38 38 43 eller 48 38 38 44 eller indhente et godt tilbud via knappen lige herunder:

Få et tilbud

 

Levering eller afhentning med kran

Når man står med et stort byggeprojekt, kan der være forskellige grunde til, at levering eller afhentning af materialer er nødt til at ske med hjælp fra en kranbil. Oftest vil der være rigtig mange ture frem og tilbage med din trillebør at undgå, hvis du i stedet får leveret for eksempel jord eller grus direkte hen til det sted i haven eller indkørslen, hvor det skal bruges. Der kan altså både spares tid og mange kræfter, hvis dine materialer bliver leveret eller afhentet med en kranbil.

Med en kranbil vil det typisk være opgaver såsom transport af diverse byggematerialer, lægge tunge køreplader ud på veje og stier og flytte tunge emner såsom legehuse og små skure fra ét sted til et andet.

Det kan også være for at skåne belægningen i din have eller indkørsel, at en kranbil er nødvendig for at levere dine materialer. Det samme gælder, hvis det er en lille grund såsom en sommerhus- eller kolonihavegrund, hvor pladsen er lille, og det kan være en fordel at få sendt materialerne ind over hækken.

Du er mere end velkommen til at kontakte os for at få en timepris på en lastbil med kran eller priser på kranbil til diverse opgaver i det hele taget. Se vores kontaktformular og telefonnummer nederst på denne side – vi sidder klar til at rådgive og hjælpe dig!

Levering eller afhentning med grab

Står du med et stort bygge- eller haveprojekt, der udover det flotte færdige resultat også har produceret en vis mængde byggeaffald? Så kan en professionel afhentning af jord eller afhentning af haveaffald være med til at gøre forskellen for, hvordan projektet kommer helt i mål.

En grab giver mulighed for at transportere større mængder jord, grus og lignende materiale på en yderst effektiv måde. Med en grab vil arbejdsopgaverne typisk lyde på transporter såsom afhentning af haveaffald og jord, afhentning af byggeaffald og ikke mindst levering af materialer såsom sten, grus og sand til byggepladser eller til dekorativt brug i eksempelvis bede og indkørsler. Det kan være alt fra perlegrus, dekorative sten og træflis til skærver og lignende. 

SCT Transport giver dig professionelle transportydelser

SCT råder over mere end 50 egne kranbiler, der er fordelt på hele Sjælland. Derfor kan vi også tilbyde transport med kran/grab over hele Sjælland, og der er ingen opgaver, der er hverken for små eller for store til, at vi ikke gerne vil påtage os dem.

Det gælder for alle vores biler, at de er af nyere dato, og at de har monteret et partikelfilter. Dette filter er nemlig med til at sørge for, at vi opfylder alle de gældende og påkrævede miljøkrav for transport.

Vores erfarne og rutinerede chauffører står for den professionelle og effektive levering og afhentning, og du kan trygt regne med, at vi har styr for alle led i processen, når der skal transporteres materialer ud til dit projekt.