Datateknikerlev

Datatekniker

Kunne du tænke dig at blive en del af vores kommende IT og digitaliseringssatsning, hvor vi gentænker vores infrastruktur fra bunden af, så læs endelig videre.

Vi søger en elev med nogle af de følgende kvalifikationer:

  • En stor interesse i IT generelt
  • Videbegærlig og en stæk lyst til at blive dygtigere inden for ét eller flere områder
  • Præsentabel og servicemindet
  • Tale og skrive dansk, og være i stand til at læse og forstå engelsk


Om jobbet:

Du vil blive en del af en ny, mindre IT-afdeling. Derfor vil der også være mulighed for at sætte sit eget præg på en del af arbejdsopgaverne i hverdagen. Har du en særlig interesse for f.eks. hardware, netværk eller cloud-teknologier, vil du kunne få mulighed for at arbejde og dygtiggøre dig indenfor netop det område du brænder for.

Forretningen er ved at flytte til Allerød, hvor tre af vores fire kontorer vil blive samlet på et stort, nyt domicil der skal stå færdig midt 2022.
Bygningerne er netop ved at blive opført så der vil være mulighed for at være med til etablering af alt hvad der hører til et nyt byggeri. Det vil sige nyt netværk, trådløst netværk, firewall, video overvågning, computer styret adgangskontrol, serverrum og meget mere.

Om os:
Hos SCT Transport udnytter vi mange forskellige teknologier for at løse vores forretnings behov. Du vil derfor have mulighed for at arbejde med bl.a.

  • Microsoft Azure services og produkter
  • Klassisk on-premise infrastruktur i form af virtuelle maskiner, backup mm.
  • Netværks infrastruktur, firewalls, switche, VPN, WIFI
  • Moderne IT-sikkerhed som bl.a. Zero-trust miljø der er i sin spæde begyndelse

Vi vil som afdeling gerne understøtte det sociale samvær, og planlægger derfor at tage til forskellige messer, arrangementer og lignende events som afdeling. Derudover er der på virksomheds niveau en masse arrangementer og sociale events man har mulighed for at deltage i via personaleforeningen

Social 1

Ansøgning og kontakt:
Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så send gerne en ansøgning hvor du fortæller lidt om dig selv og dine interesser samt CV hurtigst muligt.
Har du spørgsmål til stillingen, uddannelsen eller rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte IT-chef Jonas Akrouh Larsen på telefon 51 20 10 96 eller på mail jal@sct.dk.
Vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

SCT Transport A/S er en førende transport virksomhed indenfor entreprenørkørsel på Sjælland. Vi har mere end 250 lastbil på vejene hver dag og er den foretrukne leverandør af kvalitetsbevidste kunder.
Vi har i dag 4 kontorer. København, Roskilde, Hillerød og hovedkontor i Gilleleje.